Ο Ματ Ντέιμον επισκέφθηκε τη Μεσσηνία, καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο Ματ Ντέιμον και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν πριν λίγες μέρες εστιατόριο στη Γιάλοβα, όπου γευμάτισαν μαζί με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, τον Τομ Χόλαντ και τον Άντονι Μολινάρι. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου που μίλησε στο Mega, οι διεθνείς αστέρες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα, όπως οι ελιές και το λάδι.

Στον Ματ Ντέιμον άρεσε πολύ η φάβα, ενώ ρώτησε μέχρι και για τον τρόπο παρασκευής της. «Είναι πολύ απλοί και ενδιαφέρονται για τα τοπικά προϊόντα», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, αποκαλύπτοντας τα πιάτα που δοκίμασαν. Ο Ματ Ντέιμον, μεταξύ άλλων, εντυπωσιάστηκε από τη φάβα και ρώτησε για το πώς φτιάχνεται, ενώ απόλαυσε επίσης το χταπόδι στη σχάρα. Ο ίδιος επέλεξε να δοκιμάσει και αρνάκι με κύμινο, ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί απόλαυσαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, τα οποία μοιράστηκαν μεταξύ τους.

«Έχουν έρθει πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης για φαγητό. Είναι πάρα πολύ απλοί. Ενδιαφέρονται πολύ για τα τοπικά προϊόντα, όπως οι ελιές και το λάδι. Σε εμάς γεύτηκαν ταραμοσαλάτα και ψάρια. Ο Κρίστοφερ Νόλαν ήρθε μαζί με τον Ματ Ντέιμον, ενώ έχουν έρθει και οι Τομ Χόλαντ, Άντονι Μολινάρι και άλλοι», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του εστιατόριου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον πρωταγωνιστή της «Οδύσσειας»: «Ο Ματ Ντέιμον πήρε αρνάκι με κύμινο και δοκίμασε φάβα που του έκανε μεγάλη εντύπωση, ρωτούσε πώς τη φτιάχνουμε. Του άρεσε επίσης το χταπόδι στη σχάρα. Οι υπόλοιποι δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα, τα πήραν για τη μέση και τα μοιράστηκαν».

Η φάβα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δοκιμάσει. Παρασκευάζεται κατά κύριο λόγο από φασόλια διαφορετικών ειδών, όπως τα κουκιά. Προσφέρει όμως οφέλη για την υγεία μας το συγκεκριμένο έδεσμα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ