Συνταγή: Θα το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα, χωρίς κόπο, και σίγουρα θα γίνει από τα αγαπημένα σας!
Ένα κέικ ιδιαίτερο, απόλυτα γευστικό χωρίς αλεύρι με μπόλικη καρύδα, πανεύκολο στη διαδικασία και υπέροχο στη γεύση !
Η συνταγή είναι από τον Πέτρο Μαούνατζη.
Υλικά:
120γρ Ινδοκάρυδο
3 Αυγά
130γρ Ζάχαρη
60γρ Κορνφλάουρ
100γρ Βούτυρο
1 Βανίλια
1 κουτ σούπας Μπέικιν Πάουντερ
1 Ξύσμα Λεμόνι
Για το σερβίρισμα
Γλυκό βύσσινο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα του κέικ 30Χ10 εκ βουτυρωμένη και αλευρωμένη και ψήνουμε στους 160 προθερμασμένο φούρνο περίπου 40 λεπτά.
Μόλις κρυώσει το γυρίζουμε ανάποδα και ρίχνουμε γλυκό βύσσινο.
Βρείτε περισσότερες συνταγές από τον Πέτρο Μαούνατζη, εδώ
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ, ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ