Συστατικά
γραμμάρια (γρ.)ουγγιές (oz.)USA cups
180 γρ. βότκα
220 γρ. χυμό καρπουζιού
50 γρ. χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
Για το σερβίρισμα
πάγο
1 φέτα καρπούζι
λάιμ, σε φέτες
Μέθοδος Εκτέλεσης
TIP
Μοιράζουμε τον πάγο στα ποτήρια.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη βότκα, τον χυμό καρπούζι και τον χυμό λάιμ στα ποτήρια.
Κόβουμε τη φέτα καρπουζιού στα 4 και σερβίρουμε στα ποτήρια μαζί με τις φέτες λάιμ.
Πηγή: akispetretzikis.com
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ CUISINE, ΚΟΥΖΙΝΑ, ΠΟΤΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ