Υλικά

 10 λ προετοιμασία / 15 λ ψήσιμο

 50 κομμάτια

  1. 1 φαρίνα (500γρ)
  2. 1 ζαχαρούχο
  3. 1 βούτυρο (250 γρ)
  4. Προαιρετικά (επιλέγετε ότι γεύση θέλετε και οποίο συνδυασμό θέλετε)
  5. 2 κ.σ. κακάο
  6. 100 γρ σταγόνες σοκολάτας
  7. Κροκάν (η οποιονδήποτε ξηρό καρπό)
  8. Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ να αφρατέψει.
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  3. Τέλος βάζουμε την φαρίνα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.
  4. Κάνουμε την ζύμη μπαλάκια (πες 30γρ το καθένα).
  5. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά! Έτοιμα!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ