Υλικά
10 λ προετοιμασία / 15 λ ψήσιμο
50 κομμάτια
- 1 φαρίνα (500γρ)
- 1 ζαχαρούχο
- 1 βούτυρο (250 γρ)
- Προαιρετικά (επιλέγετε ότι γεύση θέλετε και οποίο συνδυασμό θέλετε)
- 2 κ.σ. κακάο
- 100 γρ σταγόνες σοκολάτας
- Κροκάν (η οποιονδήποτε ξηρό καρπό)
- Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού
Οδηγίες μαγειρέματος
- Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Τέλος βάζουμε την φαρίνα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.
- Κάνουμε την ζύμη μπαλάκια (πες 30γρ το καθένα).
- Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά! Έτοιμα!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ