Υλικά

  • 1 μέτρια μελιτζάνα κομμένη σε 7-8 φέτες
  • 200 γρ. κατσικίσια φέτα τριμμένη
  • 1 αυγό
  • 2 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού (corn flour)
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκινάμε κόβοντας τη μελιτζάνα σε φέτες. Τις βάζουμε σε ένα μπολ με αλατισμένο νερό και τις αφήνουμε εκεί για 15 λεπτά. Τις βγάζουμε και τις σκεπάζουμε με μια πετσέτα.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε 2 κ.γ. από το μείγμα πάνω στην κάθε μελιτζάνα. Ψήνουμε στο airfryer στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ