Υλικά:

400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου

50 γρ. γάλα πλήρες

50 γρ. μέλι

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 πρέζα αλάτι

ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι, προαιρετικά

Για τη σύνθεση

30 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

Για το σερβίρισμα

φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, το γάλα, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι, και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης.

Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.

Μοιράζουμε το μείγμα σε 3 ή 4 ατομικές πυρίμαχες φόρμες και το απλώνουμε με ένα κουτάλι.

Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και καίμε την επιφάνεια με το φλόγιστρο.

Σερβίρουμε με φύλλα δυόσμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ