Η ταραμοσαλάτα κυριαρχεί στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και τη Σαρακοστή. Επειδή, οι περισσότεροι θέλουμε να την φτιάχνουμε μόνοι μας, σας παρουσιάζουμε την πιο εύκολη συνταγή.

Να σας θυμίσουμε ότι αντί για πατάτα την ταραμοσαλάτα μπορείτε να την κάνετε και με ψωμί.

ΥΛΙΚΑ

150γρμ Ταραμά
4 Πατάτες μέτριο μέγεθος
500ml ηλιέλαιο
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κρεμμύδι ξερό μέτριο μέγεθος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τις πατάτες μας και τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό να βράσουν.
Πριν τις βγάλουμε δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι αν έχουν μαλακώσει μέχρι το κέντρο τότε είναι έτοιμες.
Με ένα multi χειρός πολτοποιούμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια παίρνουμε τις πατάτες μας τις οποίες έχουμε αφήσει να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με το multi χειρός.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνέχεια, τον Λευκό ταραμά, το πολτοποιημένο κρεμμύδι, το ηλιέλαιο και τελευταίο το χυμό λεμόνι και είμαστε έτοιμη.

Σερβίρεται με ελαιόλαδο και ελιές και ταιριάζει πολύ με την λαγάνα μας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ