Ο pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης το πρωί της Δευτέρας (2/5) βρέθηκε στην εκπομπή “SUPER Κατερίνα” και έδειξε την συνταγή για εύκολη και νόστιμη τούρτα red velvet.

Η τούρτα red velvet είναι μια τέλεια ιδέα για γιορτές και γενέθλια.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

500 γρ. αλεύρι μαλακό (κόκκινο)
280 γρ. ηλιέλαιο
360 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα βανιλίνη
6 αυγά
150 γρ. πουρέ παντζάρι στο μούλτι ή 1 κ.γ. βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής:

250 ml. γάλα
1 πρέζα βανιλίνη
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
25 – 30 γρ. κορν φλάουρ
2 κρόκκους αυγών
1 κ.σ. βούτυρο

Για τη σαντιγί:

1 φυτική σαντιγί (700 γρ.)
500 γρ. φρέσκια φράουλα
300 γρ. αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο με μία κούπα κονιάκ
500 γρ. πουρέ φράουλας

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ