Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτας

200 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. φέτα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C στον αέρα. 

Τοποθετούμε ένα φύλλο λαδόκολλας στον πάγκο εργασίας, τοποθετούμε πάνω το φύλλο σφολιάτας και την πατάμε με έναν πλάστη ώστε να γίνει λεία. 

Βάζουμε στο μισό φύλλο σφολιάτας το τυρί κρέμα και το απλώνουμε με ένα κουτάλι.

Σπάμε τη φέτα με τα χέρια μας, τη ρίχνουμε στο τυρί κρέμα και κλείνουμε με το άλλο μισό φύλλο. 

Πατάμε με τα δάχτυλα μας τις άκρες τις σφολιάτας ώστε να σφραγίσουμε καλά τη γέμιση στο ψήσιμο, και τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία.

Μεταφέρουμε τη πίτα σε ένα ταψί, μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στην πάνω σχάρα. 

Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ