Η Ελένη Πετρουλάκη, χθες το βράδυ, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει μία μανιταρόσουπα. Το κρύο και η βροχή ενέπνευσαν την αγαπημένη γυμνάστρια προκειμένου να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει μία ζεστή συνταγή.
Η Ελένη αποφάσισε να μοιραστεί την συνταγή με τους followers της στο Instagram. Η γνωστή γυμνάστρια άλλωστε αγαπά να μαγειρεύει υγιειενά και νόστιμα φαγητά χωρίς πολλές θερμίδες.
Μάλιστα αποφάσισε να φτιάξει ένα όμορφο πιάτο από την σούπα της και να το φωτογραφήσει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Δείτε την συνατγή της Ελένης Πετρουλάκη για την μανιταρόσουπα:
Θα χρειαστείτε:
•Κόλιανδρο
•Μανιτάρια πλευρώτους και άσπρα portobello
•Αλάτι
•Πιπέρι
•Ginseng
•Λίγη πατάτα ή γλυκοπατάτα
•Κρεμμύδι
•Λάδι τρούφας
•Ένα σκόρδο
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε πολύ λίγο λάδι. Στη συνέχεια σωτάρουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.. Βάζουμε λίγο νερό και ρίχνουμε τις πατάτες με λίγο αλάτι , πιπέρι και ginseng.. Όταν βράσουν τα αλέθουμε στο μπλέντερ μαζί με το κόλιανδρο και ρίχνουμε και λίγο λάδι τρούφας.