Τι θα χρειαστείς;

800 γρ. χυμό πορτοκαλιού, φρέσκο

100 γρ. νερό

150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Πώς θα τη φτιάξεις;

Τοποθετούμε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη, και αφήνουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει μια βράση και να λιώσει η ζάχαρη.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το εκχύλισμα βανίλιας.

Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί διαστάσεων 25×32 εκ., μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες και κάθε 1 ώρα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.

Βγάζουμε από την κατάψυξη, μοιράζουμε με ένα κουτάλι τη γρανίτα σε ποτήρια και σερβίρουμε. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ