Υλικά:
- 7 φλιτζάνια σάρκα καρπουζιού σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
- 1/4 αγγούρι, ξεφλουδισμένο, κομμένο σε κύβους
- 1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού, συν ένα επιπλέον λεμόνι, κομμένο σε φέτες, για γαρνίρισμα
- 1/4 φλιτζάνι συσκευασμένα φύλλα μέντας, συν περισσότερη μέντα για γαρνίρισμα
- 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης
Εκτέλεση:
1. Βάζεις στο μπλέντερ το κομμένο καρπούζι, το αγγούρι, την αγαύη, το χυμό λεμονιού και τον δυόσμο. Πολτοποιείς μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
2. Στραγγίζεις το μείγμα σε μια κανάτα για να αφαιρέσεις τον πολτό και τα φύλλα.
3. Προσθέτεις τις φέτες λεμονιού και τον πάγο. Γαρνίρεις κάθε ποτήρι με ένα κλαδάκι μέντας και σερβίρεις.
Πηγή φωτογραφίας: Unsplash
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ, ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ