Φτιάξτε την πιο έυκολη και γρήγορη κρεμ μπρουλέ, με μόνο 3 υλικά!
- 140 γρ. παγωτό βανίλια
- 2 κρόκους, από μεσαία αυγά
- 2 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ και το αφήνουμε να ξεπαγώσει τελείως.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100°C στον αέρα.
- Προσθέτουμε τους κρόκους στο μπολ με το παγωτό, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο φόρμες για κρεμ μπρουλέ.
- Μεταφέρουμε τις φόρμες στον φούρνο και ψήνουμε για 1 ώρα.
- Αφαιρούμε τις φόρμες από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την καίμε με ένα φλόγιστρο μέχρι να γίνει καραμέλα και σερβίρουμε.
Πηγή : akispetretzikis.com
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ, ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ