Ο Σεφ Γιώργος Τσούλης μας δείχνει πως να φτιάξουμε υπέροχες μπάρες λευκής και μαύρης σοκολάτας με ξηρούς καρπούς, που θα αγαπήσουν όλοι!
#tsoulotip: 1. Μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι ξηρούς καρπούς επιθυμούμε.
2. Προσοχή μην αφήσουμε την σοκολάτα για περισσότερο χρόνο γιατί δεν θέλουμε να λιώσει πολύ
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. λευκή σοκολάτα
50 γρ. μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
50 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
80 γρ. σταφίδες ή κράνμπερι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 30°C, στον αέρα.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι φούρνου. Τοποθετούμε μέσα τη λευκή σοκολάτα και από επάνω, μοιράζουμε τη μαύρη σοκολάτα.
Ψήνουμε για 10 λεπτά, ίσα – ίσα να λιώσει η σοκολάτα.
Με ένα ξυλάκι, ανακατεύουμε τη μαύρη σοκολάτα με την άσπρη. Προσθέτουμε τα φιστίκια Αιγίνης, τα καρύδια και τις σταφίδες.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά, σπάμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine