Υλικά

320 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας

240 γρ. προψημένα ρεβίθια

350 γρ. σάλτσα ντομάτας

½ κρεμμύδια

1 καρότο

1 μπαστούνι σέλινου

1 κουτ. πελτέ ντομάτας

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι, το ψιλοκομμένο σέλινο, το καρότο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε. Ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, λίγο τσίλι αν θέλουμε, μια πρέζα αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά.

Προσθέτουμε τα ρεβίθια, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να αρωματιστούν για λίγα λεπτά ακόμα. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.

Αν θέλουμε στολίζουμε με ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και απολαμβάνουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ