Υλικά:

80 γρ. τόνο, σε ελαιόλαδο σε κονσέρβα

1 αυγό, μεσαίο

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι

1 κ.γ. άνηθο, φρέσκο

πιπέρι

Για το σερβιρισμα

ρόκα

ντοματίνια

κάππαρη

ελαιόλαδο

πιπέρι , φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε σε μια κούπα το αυγό, το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού.

Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον προσθέτουμε στην κούπα, και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Στραγγίζουμε τον τόνο, τον ρίχνουμε στην κούπα και ανακατεύουμε ξανά.

Μεταφέρουμε την κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε για 2 λεπτά στα 800 Watt.

Αφαιρούμε από τον φούρνο και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. (Αν κολλάει στα τοιχώματα, το ξεκολλάμε με ένα μαχαίρι.)

Σερβίρουμε με ρόκα, ντοματίνια και κάπαρη, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με πιπέρι.

Πηγή: akispetretzikis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ