Υλικά:
120 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
70 γρ. βούτυρο, λιωμένο
480 γρ. παγωτό σοκολάτα
150 γρ. φιστικοβούτυρο
150 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
30 γρ. φιστίκια , peanuts
Εκτέλεση:
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας μέσα στον πολυκόφτη.
Προσθέτουμε το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε μια ορθογώνια φόρμα για κέικ διαστάσεων 10×30 εκ. αφήνοντας λίγη να εξέχει από τα τοιχώματα ώστε να μπορούμε να το ξεφορμάρουμε εύκολα.
Μεταφέρουμε το μείγμα με τα μπισκότα και το απλώνουμε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι μέχρι να δημιουργήσουμε μια βάση.
Προσθέτουμε το παγωτό πάνω στη βάση και το απλώνουμε με το κουτάλι.
Ρίχνουμε το φιστικοβούτυρο και το απλώνουμε με το κουτάλι.
Προσθέτουμε προσεκτικά τη λιωμένη κουβερτούρα και την απλώνουμε και αυτή.
Ρίχνουμε τα φιστίκια και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες.
Βγάζουμε από την κατάψυξη, ξεφορμάρουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας και μεταφέρουμε σε μια επιφάνεια κοπής.
Κόβουμε σε μπάρες και σερβίρουμε.