Συνταγή χωρίς πολλά υλικά
Εύκολη, νόστιμη η τυρόπιτα του Δημήτρη Μακρυνιώτη θα σας αποζημιώσει με την γεύση της
Υλικά:
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
150 ml ελαιόλαδο
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 μεσαία αυγά
100 ml γάλα πλήρες
500 γρ. φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με ένα σύρμα, το γάλα, τα αυγά, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αλεύρι και αφού γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε την φέτα που έχουμε κόψει σε ακαθόριστα κομμάτια.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 25χ35 , που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 45 λεπτά.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΤΥΡΟΠΙΤΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ