Συστατικά

  • 350 γρ. μπισκότα oreo
  • 75 γρ. βούτυρο
  • 300 γρ. τυρί-κρέμα
  • 500 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 60 γρ. γέμιση από τα μπισκότα.

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χωρίζεις τη γέμιση από τα μπισκότα
  • Ρίχνεις τα μπισκότα στο multi και τα θρυματίζεις
  • Τα βάζεις σε ένα μπολ μαζί με το βούτυρο και τα ανακατεύεις
  • Απλώνεις βούτυρο σε μία φόρμα και από πάνω τοπθετείς χαρτί για ψήσιμο
  • Απλώνεις ομοιόμορφα το μείγμα με τα μπισκότα και το ισιώνεις με ένα κουτάλι ή τη σπάτουλα
  • Το βάζεις στο ψυγείο μια μισή ώρα
  • Ρίχνεις σε ένα καθαρό μπολ το τυρί κρέμα, την ζάχαρη και τη γέμιση από τα μπισκότα και ανακατεύεις με το μίξερ χειρός
  • Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και συνεχίζεις το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
  • Ρίχνεις 100 γρ μπισκότα και ανακατεύεις με το σύρμα
  • Απλώνεις το μείγμα πάνω από τη βάση και βάζεις το cheesecake στην κατάψυξη για 1 περίπου ώρα
  • Αφαιρείς τη λαδόκολα, τοποθετείς στην κορυφή μερικά τριμμένα μπισκότα και σερβίρεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ