Συστατικά
- 350 γρ. μπισκότα oreo
- 75 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. τυρί-κρέμα
- 500 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 60 γρ. γέμιση από τα μπισκότα.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χωρίζεις τη γέμιση από τα μπισκότα
- Ρίχνεις τα μπισκότα στο multi και τα θρυματίζεις
- Τα βάζεις σε ένα μπολ μαζί με το βούτυρο και τα ανακατεύεις
- Απλώνεις βούτυρο σε μία φόρμα και από πάνω τοπθετείς χαρτί για ψήσιμο
- Απλώνεις ομοιόμορφα το μείγμα με τα μπισκότα και το ισιώνεις με ένα κουτάλι ή τη σπάτουλα
- Το βάζεις στο ψυγείο μια μισή ώρα
- Ρίχνεις σε ένα καθαρό μπολ το τυρί κρέμα, την ζάχαρη και τη γέμιση από τα μπισκότα και ανακατεύεις με το μίξερ χειρός
- Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και συνεχίζεις το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
- Ρίχνεις 100 γρ μπισκότα και ανακατεύεις με το σύρμα
- Απλώνεις το μείγμα πάνω από τη βάση και βάζεις το cheesecake στην κατάψυξη για 1 περίπου ώρα
- Αφαιρείς τη λαδόκολα, τοποθετείς στην κορυφή μερικά τριμμένα μπισκότα και σερβίρεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ