Συστατικά
- 300 γρ. κακάο
- 2/3 του φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου
- 400 γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά (ή 2%)
- 1/4 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις τις μπάρες κακάο σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετείς σε ένα μπολ.
- Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζεις το γάλα σε χαμηλή φωτιά
- Όταν πάρει βράση ρίχνεις το κακάο και ανακατεύεις καλά
- Ενδιάμεσα προσθέτεις σιγά-σιγά τη βανίλια και το γιαούρτι
- Συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να το μίγμα να γίνει σταθερό αλλά όχι εξαιρετικά πηχτό
- Το αφαιρείς από την εστία και το μοιράζεις σε μικρά ποτήρια
- Τα βάζεις στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες και απολαμβάνεις
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ