Συστατικά

  • 300 γρ. κακάο
  • 2/3 του φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου
  • 400 γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά (ή 2%)
  • 1/4 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας.

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόβεις τις μπάρες κακάο σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετείς σε ένα μπολ.
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζεις το γάλα σε χαμηλή φωτιά
  • Όταν πάρει βράση ρίχνεις το κακάο και ανακατεύεις καλά
  • Ενδιάμεσα προσθέτεις σιγά-σιγά τη βανίλια και το γιαούρτι
  • Συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να το μίγμα να γίνει σταθερό αλλά όχι εξαιρετικά πηχτό
  • Το αφαιρείς από την εστία και το μοιράζεις σε μικρά ποτήρια
  • Τα βάζεις στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες και απολαμβάνεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ