Συστατικά

  • 2 φιλέτα κοτόπουλο-στήθος
  • 1/2 φλ. τσαγιού για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. λευκά φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1½ φλ. τσαγιού κρασί ή ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κ.γ. θυμάρι
  • 1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις σε ένα πιάτο αλεύρι και τοποθετείς το κοτόπουλο
  • Το αλατοπιπερώνεις και το ταμπονάρεις στο αλεύρι και από τις δύο πλευρές του
  • Βάζεις σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σοτάρεις το κοτόπουλο για 5 λεπτά σε κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα
  • Αφήνεις το κοτόπουλο στην άκρη χαμηλώνεις τη φωτιά και σοτάρεις τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά αφού προηγουμένως τους έχεις ρίξει αλάτι και πιπέρι
  • Προσθέτεις το σκόρδο και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 1 λεπτό
  • Σβήνεις με το κρασί και προσθέτεις το θυμάρι
  • Προσθέτεις το κοτόπουλο, την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και τη παρμεζάνα και ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα
  • Τα αφήνεις για 2 ακόμη λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρεις
  • Μπορείς να συνοδεύσεις με ρύζι ή πουρέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ