Υλικά:

  • 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • 15 μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κ.σ. βούτυρο
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. λευκό κρασί
  • 1 ποτήρι ζωμό κότας
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Ρίχνεις σε ένα βαθύ τηγάνι 2 κ.σ. βούτυρο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο και τα βράζεις σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο
  • Προσθέτεις τα μανιτάρια, ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα και τα αφήνεις για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα
  • Ρίχνεις το κρεμμύδι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό
  • Τα ανακατεύεις και τα αφήνεις για 3-4 λεπτά
  • Αφαιρείς τα μανιτάρια από το τηγάνι, τα τοποθετείς στο ταψί και τα αφήνεις στην άκρη
  • Βάζεις στο τηγάνι 2 κ.σ. βούτυρο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις το κοτόπουλο για 5 περίπου λεπτά ενώ τα γυρίζεις για να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές
  • Προσθέτεις το κρασί, το ζωμό και την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και το αφήνεις να βράσει για 5 περίπου λεπτά
  • Τοποθετείς το κοτόπουλο στο ταψί και ρίχνεις από πάνω τη μοτσαρέλα
  • Το ψήνεις για 10 περίπου λεπτά στους 200 βαθμούς και το σερβίρεις ζεστό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ