Συστατικά
- 12 μήλα, κομμένα και καθαρισμένα
- 1/4 του φλιτζανιού λάδι καρύδας
- 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
- 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Προσθέτεις όλα τα μήλα σε ένα μπολ και τα λιώνεις με ένα πιρούνι.
- Προσθέτεις το λάδι καρύδας και συνεχίζεις να πολτοποιείς τα μήλα.
- Ρίχνεις μέσα στο μπολ το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύεις καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Παίρνεις ένα ταψί σιλικόνης για muffins με 14 θήκες ή 14 φορμάκια σιλικόνης για muffins.
- Χωρίζεις στις θήκες το μείγμα σου, ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 περίπου λεπτά και απολαμβάνεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ