Συστατικά

  • 12 μήλα, κομμένα και καθαρισμένα
  • 1/4 του φλιτζανιού λάδι καρύδας
  • 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
  • Προσθέτεις όλα τα μήλα σε ένα μπολ και τα λιώνεις με ένα πιρούνι.
  • Προσθέτεις το λάδι καρύδας και συνεχίζεις να πολτοποιείς τα μήλα.
  • Ρίχνεις μέσα στο μπολ το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύεις καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Παίρνεις ένα ταψί σιλικόνης για muffins με 14 θήκες ή 14 φορμάκια σιλικόνης για muffins.
  • Χωρίζεις στις θήκες το μείγμα σου, ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 περίπου λεπτά και απολαμβάνεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ