Συστατικά
- 1/2 κιλό φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 φύλλο ζελατίνας
250 γρ. κρέμα γάλακτος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις στο μπλέντερ τις φράουλες και την άχνη ζάχαρη και τα πολτοποιείς
- Ζεσταίνεις το 1/3 του μίγματος και ρίχνεις το φύλλο ζελατίνας αφού προηγουμένως το έχεις μαλακώσει σε κρύο νερό
- Το προσθέτεις στο υπόλοιπο μίγμα, ρίχνεις την κρέμα και ανακατεύεις πολύ καλά
- Μοιράζεις τη μους σε ποτήρια και την βάζεις στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί
- Γαρνίρεις με μικρά κομμάτια φράουλας και σερβίρεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ