Συστατικά

  • 1/2 κιλό φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες
    100 γρ. ζάχαρη άχνη
    1 φύλλο ζελατίνας
    250 γρ. κρέμα γάλακτος

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις στο μπλέντερ τις φράουλες και την άχνη ζάχαρη και τα πολτοποιείς
  • Ζεσταίνεις το 1/3 του μίγματος και ρίχνεις το φύλλο ζελατίνας αφού προηγουμένως το έχεις μαλακώσει σε κρύο νερό
  • Το προσθέτεις στο υπόλοιπο μίγμα, ρίχνεις την κρέμα και ανακατεύεις πολύ καλά
  • Μοιράζεις τη μους σε ποτήρια και την βάζεις στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί
  • Γαρνίρεις με μικρά κομμάτια φράουλας και σερβίρεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ