Συστατικά

  • 1 συσκευασία για ζύμη πίτσας
  • 280 γρ.  νερό, χλιαρό
  • 3 κ.σ.  ελαιόλαδο
  • 6 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
  • 2 μικρά κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 2 μικρές μελιτζάνες, κομμένες σε λεπτές φέτες 
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης  κομμένη σε φέτες
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • κόκκινα φασόλια
  • 200 γρ. μανιτάρια, λευκά, κομμένα σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι, ξερό, κομμένο σε φέτες
  • 20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/2 φλ. αρακά
  • 1/2 φλ. φασολάκια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ακολουθείς τις οδηγίες της συσκευασίας για να φτιάξεις τη ζύμη
  • Την κόβεις σε δύο ίσα μέρη και την απλώνεις σε στρογγυλό σχήμα με τον πλάστη
  • Την σκεπάζεις και την αφήνεις για 1 περίπου ώρα σε ένα ζεστό δωμάτιο
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζεις τα φασολάκια και τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν
  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνεις τη σάλτσα ντομάτας και τη ρίγανη και τα ανακατεύεις
  • Απλώνεις στη ζύμη 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα
  • Καλύπτεις την επιφάνεια της πίτσας με τα υλικά
  • Ρίχνεις ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και προαιρετικά τυρί
  • Την ψήνεις στους 200 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά
  • Τη σερβίρεις ζεστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ