Συστατικά
- 500 γρ. πένες
- 200 γρ. μαγιονέζα
- χυμό από 1 λεμόνι
- 200 γρ. τόνο, σε κονσέρβα
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 120 γρ. αρακά, βρασμένο
- 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε μικρά καρέ
- 3-4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζεις τις πέννες 2 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στη συσκευασία
- Τις σουρώνεις και τις αφήνεις στην άκρη
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζεις τη μαγιονέζα, τον χυμό λεμονιού αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Προσθέτεις στο μπολ τις πένες, τον τόνο, τα κρεμμυδάκια, τον αρακά, τις πιπεριές και τα ντοματίνια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ