Ο νηστίσιμος χαλβάς είναι τόσο νόστιμος και light που θα τον φτιάχνετε και περιόδους μη νηστείας. Η συνταγή είναι του Πάνου Παπαδάκη.

Υλικά:

500 γρ μπισκότα digestive (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε light)

500 γρ κουβερτούρα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές με στέβια )

500 γρ ώριμες μπανάνες

Προαιρετικά για το πασπάλισμα

ινδοκάρυδο

Συνταγή: Ένα πεντανόστιμο σοκολατένιο γλυκό χωρίς βούτυρο γάλα και αυγά 
Συνταγή: Ένα πεντανόστιμο σοκολατένιο γλυκό χωρίς βούτυρο γάλα και αυγά 

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε κομμάτια την κουβερτούρα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.

Πολτοποιούμε τις ώριμες μπανάνες σε έναν πολυκόφτη.

Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα digestive σε ένα μπολ σε ακανόνιστα κομμάτια.

Ρίχνουμε τις πολτοποιημένες μπανάνες μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα και τα μπισκότα.

Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα.

Σε μια φόρμα 28χ12 εκ. τοποθετούμε μπόλικη μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

Σκεπάζουμε και από πάνω με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 11/2 ώρα.

Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά ινδοκάρυδο.

Ο πιο νόστιμος εύκολος και νηστίσιμος κορμός σοκολάτας είναι έτοιμος να τον απολαύσετε!!

Βρείτε περισσότερες συνταγές από τον Πάνο Παπαδάκη, εδώ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ