- 400 gr κουβερτούρα (ό,τι θέλεις, λευκή, γάλακτος, μαύρη)
- 500 Gr ζαχαρούχο γάλα
Μπορείς να προσθέσεις είτε τριμμένο μπισκότο, ξηρούς καρπούς, τρουφάκι, καρύδια, ότι σου αρέσει προαιρετικά
- Λαδώνουμε το ταψί μας.
- Τοποθετήστε το ζαχαρούχο γάλα και τη σοκολάτα σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και την σοκολάτα.
- Βαζουμε το μπολ στα μικροκύματα για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
- Μόλις λιώσει η σοκολάτα, ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί πλήρως.
- Ρίχνουμε το μείγμα ταψί και λειαίνουμε την κορυφή με μια σπάτουλα.
- Βάζουμε στο ψυγείο να δέσει για 2-3 ώρες.
Πηγή: https://petros-syrigos.com
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ