• 400 gr κουβερτούρα (ό,τι θέλεις, λευκή, γάλακτος, μαύρη)
  • 500 Gr ζαχαρούχο γάλα

Μπορείς να προσθέσεις είτε τριμμένο μπισκότο, ξηρούς καρπούς, τρουφάκι, καρύδια, ότι σου αρέσει προαιρετικά

  • Λαδώνουμε το ταψί μας.
  • Τοποθετήστε το ζαχαρούχο γάλα και τη σοκολάτα σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και την σοκολάτα.
  • Βαζουμε το μπολ στα μικροκύματα για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
  • Μόλις λιώσει η σοκολάτα, ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί πλήρως.
  • Ρίχνουμε το μείγμα ταψί και λειαίνουμε την κορυφή με μια σπάτουλα.
  • Βάζουμε στο ψυγείο να δέσει για 2-3 ώρες.

Πηγή: https://petros-syrigos.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ