Υλικά:

400 γρ. πένες

150 γρ. τυρί cottage

250 γρ. γάλα πλήρες

1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο

1 κ.σ. μέλι

4 γρ. κορν φλάουρ

200 γρ. mix τυριών, light, τριμμένο

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε νερό και αφήνουμε να πάρει μια βράση. 

Ρίχνουμε στον πολυκόφτη το τυρί cottage, το γάλα, το μοσχοκάρυδο, το μέλι, το κορν φλάουρ, το αλάτι και το πιπέρι, και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα αλάτι και τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε με μια κουτάλα και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε ξανα στην κατσαρόλα.

Προσθέτουμε το μείγμα από τον πολυκόφτη και το mix τυριών, και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα πίσω σε χαμηλή φωτιά και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσουν να λιώνουν τα τυριά.

Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και μοιράζουμε σε πιάτα.

Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ