Μετά την αποχαιρετιστήρια εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Με αφορμή το Σαββατοκύριακο που είχε άπλετο χρόνο στη διάθεση της, η παρουσιάστρια μπήκε στη κουζίνα και μας πρότεινε ένα light βραδινό γεύμα.
Η ίδια ποζάρει στη κάμερα, ενώ ετοιμάζει πολύχρωμη σαλάτα με ξηρούς καρπούς και ντοματίνια. Όπως έγραψε στη λεζάντα, πρόσθεσε και κάποια must υλικά που θα “νοστιμέψουν” ακόμη περισσότερο το πιάτο. Ποια είναι αυτά; Σος από Μακεδονικό Ταχίνι με μέλι, λεμόνι και λάδι.
“Ελαφρύ γεύμα για βράδυ που προτείνω και σε εσάς: Πολύχρωμη σαλάτα με ξηρούς καρπούς και ντοματίνια.
Και βασικό συστατικό η σος από Μακεδονικό Ταχίνι με Μέλι, λεμόνι και λαδάκι που θα νοστιμέψει το πιάτο σας και θα σας χαρίσει θρέψη και ενέργεια”
Είναι γνωστό πως η “βασίλισσα” της Ελληνικής τηλεόρασης προσέχει την σιλουέτα της, γι’ αυτό και προτιμάει υγιεινά πιάτα!
Δείτε την ανάρτηση:
https://www.instagram.com/p/CCgjspkJIBD/