Υπάρχουν πολλά καλοκαιρινά γλυκά, τα οποία γίνονται μέσα σε λίγη ώρα ένα από αυτά είναι ο κορμός με μπισκότα και κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Εάν θες να φας κάτι γρήγορο ή να προσφέρεις στους επισκέπτες σου τότε ο κορμός με μπισκότα και κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι ότι καλύτερο.
ΥΛΙΚΑ
1 φάκελο κρέμας ζαχαροπλαστικής
14 μπισκότα πτι μπερ
14 μπισκότα πτι μπερ σοκολάτας
150 γρ. ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
80 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα κουβερτούρα, σε θερμοκρασία δωματίου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε στο multi τις μπανάνες μέχρι να έχουμε μια λεία κρέμα.
Προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε το κτύπημα μέχρι να ανακατευθεί πολύ καλά και να έχουμε μια βελούδινη κρέμα σοκολάτας.
Αδειάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε τα μπισκότα σπάζοντας τα με τα χέρια σε ακανόνιστα κομμάτια και τρίμματα.
Ανακατεύουμε με το κουτάλι και προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς.
Βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα πάνω σε αλουμινόχαρτο και αδειάζουμε πάνω στην λαδόκολλα το μείγμα μας σε σχήμα «κορμού» και τυλίγουμε στερεώνοντας το με το αλουμινόχαρτο.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 8-10 ώρες, ή καλύτερα για όλο το βράδυ.
Κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε αμέσως!