Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®, που βρέθηκαν στις 18 και 19 Απριλίου στην Έπαυλη Παπαδοπούλου στον Κόρνο. Food lovers, εκπρόσωποι των media, λάτρεις της μαγειρικής και fans του φημισμένου ποιοτικού βούτυρου LURPAK® , έζησαν μια μοναδική εμπειρία, με φόντο ένα πανέμορφο τοπίο, ενόψει της περιόδου του Πάσχα.
Μέσα από διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες και δοκιμασίες, οι παρευρισκόμενοι βίωσαν μερικές από τις πασχαλινές παραδόσεις, όπως το μάζεμα φρέσκων αβγών και το βάψιμό τους, ενώ φόρεσαν και τις ποδιές τους δοκιμάζοντας τις μαγειρικές τους ικανότητες, φτιάχνοντας διάφορα πασχαλινά εδέσματα. Από τη διαδικασία της μαγειρικής δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μοσχομυριστά τσουρέκια με την υπογραφή LURPAK®, δημιουργία των καλεσμένων υπό την καθοδήγηση του σεφ Noel, καθώς και η πεντανόστιμη πάβλοβα με κουμ κουάτ, το επίσημο πασχαλινό γλυκό της LURPAK® . Στο τέλος της μέρας, όλοι οι καλεσμένοι, απόλαυσαν ένα πλούσιο και λαχταριστό γεύμα που συμπεριλάμβανε φυσικά το παραδοσιακό αρνί, σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε ένα όντως Πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι.