Τα εδέσματα του πασχαλινού τραπεζιού είναι πολύ πλούσια σε θερμίδες, σε λίπος αλλά και σε πρωτεΐνες. Συγκεκριμένα μόνο 90 γραμμάτια φλαούνας- ποσότητα ίση με μια παλάμη του χεριού- αντιστοιχεί σε 474 θερμίδες.

H διατροφολόγος Ελένη Αντρέου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Alpha Ενημέρωση” και έδωσε απλές συμβουλές για το πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τις περιττά κιλά του Πάσχα.

  • Αποφυγή κόκκινου κρέατος από την διατροφή μας, ώστε το συκώτι να ξαναμπεί στους σωστούς ρυθμούς. Αντί κόκκινο κρέας όπως αρνί μπορούμε να καταναλώσουμε κοτόπουλο.
  • Καλό είναι να στραφούμε σε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως είναι τα όσπρια.
  • Μείωση του το αλατιού καθώς η υπερβολική του χρήση προκαλεί κατακράτηση υγρών και φούσκωμα
  • Κατανάλωση περισσότερου νερού. Περίπου 6-8 ποτήρια νερό
  • Σωματική άσκηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ