Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στο Pralina Experience Λευκωσίας, την Τετάρτη 2 Μαρτίου. Λάτρεις του καλού κρασιού, εκπρόσωποι των media, opinion leaders, φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας Tempo Beverages Cyprus και του Οινοποιείου Καμαντέρενα, απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά.
Το μενού για το δείπνο, ετοίμασε με αγάπη και μεράκι η ομάδα των Executive chef και sommelier των Pralina Experience, χρησιμοποιώντας αμιγώς Κυπριακές πρώτες ύλες, με αποτέλεσμα ένα fine dining 5 course meal με παραπομπές σε κλασικές παραδοσιακές συνταγές.
Το micro-boutique brand κρασιών, project x, συνόδευσε αρμονικά, τα πιάτα του μενού, καλώντας τους παρευρισκόμενους να εξερευνήσουν γηγενείς ποικιλίες όπως το Ξυνιστέρι και το Μαραθεύτικο, προσφέροντας το απόλυτο food pairing. Επίτιμος καλεσμένος σε αυτό το υπέροχο γαστρονομικό δείπνο, ήταν ο γνωστός οινολόγος και Master of Wine, Ido Lewinsohn, ο οποίος ταξίδεψε από το Ισραήλ στην Κύπρο, ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Η σειρά κρασιών Project x, αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ της TEMPO Κύπρου και του Οινοποιείου Καμαντέρενα. Είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια Παγκύπρια.
Facebook: projectXwines Instagram: projectxwines
Φωτογραφίες: Phill Adams