Το Ξενοδοχείο Amathus, σας προσκαλεί στην πιο αυθεντική εμπειρία “Cheese & Wine”, μέσα από ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γευσιγνωσίας και απόλαυσης.
Κάθε Παρασκευή από τις 6 μέχρι τις 27 Μαρτίου 2020, στο ατμοσφαιρικό Athina Lounge, τα απογεύματα είναι αφιερωμένα στην αρμονία γεύσεων, εξαίρετων κρασιών και τυριών,
Μοναδικές επιλογές, από τις μεγαλύτερες κάβες κρασιού της Κύπρου, La Maison Du Vin, Spectus και French Depot, σε συνδυασμό με εκλεκτές ποικιλίες τυριών, υπόσχονται μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων.
H Head Sommelier του ξενοδοχείου Amathus, Αλίσια Τοσούδη μαζί με ειδικά εκπαιδευμένους Sommelier από κάθε κάβα, θα σας μυήσουν στην ιεροτελεστία του κρασιού, με υπέροχες επιλογές από τις πιο φημισμένες περιοχές παραγωγής, ανά την υφήλιο.
Εξερευνήστε μοναδικούς απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, στο Athina Lounge, τις Παρασκευές του Μαρτίου, από τις 17:00 – 19:30.
Μήνας “Cheese & Wine”
06/03 – La Maison Du Vin: Γαλλικά Κρασιά
13/03 – French Depot: Κρασιά από διάφορες χώρες του κόσμου
20/03 – Spectus: Ελληνικά Κρασιά
27/03 – La Maison Du Vin: Ιταλικά κρασιά