Τον Ινδό σεφ Atul Kochhar, βραβευμένο με δυο αστέρια Michelin, φιλοξενεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου το τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort.
Ο σεφ Atul Kochhar έχοντας πίσω του μια πολύ πλούσια καριέρα 25 χρόνων στην υψηλή γαστρονομία κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin στο εστιατόριο Tamarind το 2001. Ακολούθως άνοιξε το δικό του εστιατόριο, το Benares, στο Mayfair του Λονδίνου το 2002, το οποίο του χάρισε και το δεύτερο του αστέρι το 2007. Από τότε, ο σεφ Atul διευρύνει διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των εστιατορίων του, προσφέροντας τις γνώσεις και τις ικανότητές του σε αρκετούς βραβευμένους γαστρονομικούς προορισμούς συμπεριλαμβανομένων του Sindhu στο Marlow, του Hawkyns στο Amersham, του Buckinghamshire και του Indian Essence στο Petts Wood, Kent.
Στα πιάτια του ο σεφ Kochhar παρουσιάζει μοναδικές παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής χρησιμοποιώντας βεβαίως τα καλύτερα υλικά και κυρίως μπαχαρικά από την πατρίδα του την Ινδία με προσοχή, δεξιοτεχνία και σε φυσικά συνδυασμούς που έχουν επιρροές από τη κουζίνα της Μεγάλης Βρετανίας στην οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια. Ο σεφ επιλέγει πάντα τα καλύτερα υλικά και φροντίζει με τις γνώσεις του οι γαστρονομικοί του συνδυασμοί να δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα στα πιάτα του.
Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν αυτή την εκλεκτή υψηλή γαστρονομική εμπειρία, μπορούν να κάνουν την κράτησή τους στο τηλέφωνο +357 2600 0000 ή μέσω email στο [email protected].